Neuromusculair Therapeut Doede van der Bij

Pure Artic Oil (visolie)

Inmiddels is de Pure artic Oil (visolie) opgenomen in mijn assortiment om cliënten te ondersteunen in het creëren van een goede balans. Mijn businesspartner nummer is 8459134 zou u via de website willen bestellen. U klikt hiervoor rechts bovenin op het icoontje inloggen. U komt dan in een scherm waarbij ook staat nieuwe klant. Hier kunt u mijn businesspartner nummer intoetsen en dan een account aanmaken en bestellen.

U kunt echter ook contact met mij opnemen voor informatie. U krijgt dan van mij de eerste test om uw index en ratio te bepalen van Omega 3 en Omega 6. Suppletie van K2 en D3 (ook hier kan een test aan gekoppeld worden om de hoeveelheid te bepalen in het bloed) is mogelijk. Deze zijn ook te bestellen via mij met of zonder test.

https://eqology.com/nl

Businesspartner nummer is 8459134

ESSENTIËLE VETZUREN

Vetzuren zijn essentieel voor het lichaam om optimaal te kunnen functioneren. Onder andere onze hersenen, spieren, huid en ons hart- en vaatstelsel is hier van afhankelijk. Van alle vetzuren zijn omega-3 en omega-6 de zogenaamde “essentiële” vetzuren. Omdat ons lichaam die zelf niet aan kan maken, maar dat het lichaam deze binnen moet krijgen via een dieet of voedingssupplementen. Het regelmatig en voldoende innemen van omega-3 vetzuren is van groot belang voor de ontwikkeling van de hersenen. Maar ook het immuunsysteem en het reguleren van een normale bloeddruk.

VERANDERINGEN IN HET DIEET


Vóór de industriële revolutie bevatte ons dieet in de westerse wereld net zoveel omega-3 als omega-6 vetzuren. In de afgelopen 40-50 jaar zijn er grote veranderingen geweest in ons dieet. Wij consumeren elke dag veel bewerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën zoals soja, zonnebloemolie en maïsoliën. Die wel tot 80% omega-6 bevatten en weinig tot geen omega-3 vetzuren.Dit is deels te verklaren doordat veel van het vlees dat we eten afkomstig is van dieren die bewerkte voeding krijgen welke rijk is aan omega-6. Zelfs gekweekte vis bevat omega-6 vetzuren en andere minder gezonde stoffen, en slechts een zeer laag gehalte aan omega-3.

OMEGA-6/OMEGA-3 RATIO


Door de overmaat aan omega-6 vetzuren in ons dieet en het tekort aan omega-3 vetzuren lopen de meesten van ons een onnodig groot risico op gezondheidsproblemen. Dit zonder dat ze zich daar van bewust zijn. De verhouding tussen omega-6 en omega-3 vetzuren in het hedendaagse Westerse dieet ligt tussen de 10:1 en 20:1. Dat betekent dat we tot wel 20 keer meer omega-6 consumeren dan omega-3 terwijl de aanbevolen verhouding 5:1 of lager is en idealiter zelfs 3:1 of lager. In de afgelopen decennia hebben we een toename gezien in langdurige, chronische ontstekingen die zich uiten in gewichtsproblemen en allerlei aandoeningen. Een gezonde balans tussen omega-6 en omega-3 is een van de belangrijkste schakels voor gezondheid en het beperken of voorkomen van chronische ziekten.

Hoe beïnvloed je je eigen gezondheid en vitaliteit om de balans ter herstellen tussen Omega 3 en 6.

Voor alle informatie kunt u naar de link https://eqology.com/nl/nieuws/eq-pure-arctic-oil 

Pure Artic Oil (Visolie)

Het ‘meten is weten’- traject duurt 6 maanden

Start met de ratiotest en neem 20 ml Pure Arctic Oil per dag

Na 3 weken check je de uitslag van je test (via eqology.com)

Vanaf de 2e maand ga je over op een dagdosis van 10 ml

Na 4 maanden gebruik > de tweede test en opnieuw check je na 3 weken het resultaat …..

Voor meer informatie of bestellen kunt u contact met mij opnemen

 

Contact

Neuromusculair therapeut
Doede van der Bij
Koemaad 2
8431TM Oosterwolde

06-29269533
info@doedevanderbij.nl

Intakeformulier

Na het maken van de eerste afspraak krijgt u via de mail een intakelijst en een behandelovereenkomst die u kunt invullen. Na het invullen klikt u op verzenden en de gegevens zijn verstuurd naar mijn Praktijk.

Tarieven

Ga naar de tarieven voor het meest recente prijsoverzicht.

Openingstijden

Maandag
08:00 uur t/m 18:00 uur
Dinsdag
08:00 uur t/m 18:00 uur
Woensdag
08:00 uur t/m 18:00 uur
Donderdag
08:00 uur t/m 18:00 uur
Vrijdag
08:00 uur t/m 18:00 uur
Zaterdag/Zondag
Praktijk gesloten

Behandeling avonduren
mogelijk in overleg:

19:00 uur t/m 21:45 uur

Bedrijfsmassage

Voor meer informatie over bedrijfsmassage zie www.bedrijfsmasseur.nl! Deze website geeft u meer informatie over stoelmassage op locatie, beurzen en evenementen.